MARDİN / MİDYAT - GAZİPAŞA İMAM HATİP ORTAOKULU

Eyl

Her yıl Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın doğum günü haftasında kutlanan Mevlidi Nebi Haftası, okulumuzda gerçekleştirilen etkinlikle coşkuyla kutlandı.

Eyl

07.09.2023 tarihi Perşembe Günü okulumuzda tüm öğretmen ve idarecilerimizin katkılarıyla şube öğretmenler kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek, okulumuzda bulunan sınıfların her biri hakkında görüş ve önerilerde bulunulmuştur.

GAZİPAŞA SAAT 20.20 DE KİTAP OKUYOR

Midyat Kaymakamız Sayın Ahmet Solmaz'ın öncülüğünde başlatılan "Başarıyı Artırma " Projesi kapsamında "Midyat Okuyor " projesini tüm kurumlarımız kendi okulları özellerinde her aksam saat 20.20'de  20 Dakika tüm öğrencilerimiz, ebeveynler ve öğretmenlerimiz  Kitap Okuyoruz.

Biz de Gazipaşa ailesi olarak öğretmen, öğrenci ve veli olarak bu projeye katkı sağlıyoruz.

#MidyatOkuyor

#EğitimdeKalite

#EğitimdeMidyatKalitesi

#BirlikteBaşarıyoruz

#HerYerdeBaşarı

#HerYerdeMidyat

Kas

Okulumuzda 29 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı şiir, şarkı ve konuşmalar ile büyük bir  çoşku ile kutlandı. Emek veren öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz. Ayrıca 29 ekim Ekim temalı ilçe geneli resim yarışmasında dereceye giren öğrencimize hediyesi takdim edildi.